Maskë me avogado për lëkur të that
Maskë me avogado për lëkur të that

Maskë me avogado për lëkur të that

Kuzhint.com

MASKE ME AVOKADO PER LEKURE TE THATE

Pergaditja:

1 të kuq veze,

1/2 avokado të shtypur të bërë pure me piru,

Përgatitja;

Përzieni përbërësit para se të jeni gati t’i përdorni.

Vendoseni masen e përgatitur në fytyrë të cilen e keni larë më parë, madje keni pastruar dhe qafen që fytyra të jetë e njëjtë me pigmentin e qafës.

Masken e përgatitur e lini të qëndrojë 20 minuta dhe shperlani me ujë të vakët ose me peshqir të lagur.

Suksesi i kësaj maske do të vërehet tek lëkura e cila do të ketë pamje të ri-gjeneruar dhe të lëmuar


Fjalet kyqe : keshilla  maske  avogado  lekur  that  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Tortë me nutela dhe çokollatë të bardhë
Rritini thonjtë me limon, vaj dhe hudhër
PËRDORIMET E SHUMËFISHTA TË QEPËVE