Majdanozi i mirë kundër zbokthit
Majdanozi i mirë kundër zbokthit

Majdanozi i mirë kundër zbokthit

Kuzhint.com

Majdanozi është perim teper i mirë nese e konsumoni kundër zbokthit

Dimri është stina e vitit ku shpesh paraqitet zbokthi ne flokë, e për ta larguar këtë dukuri negative, do t’ju ndihmoje majdanozi.

Një maskë e cila përpunohet në këtë menyrë : tre luge te majdanozit te copëtuar përzihen me sasinë e njëjtë te vajit te ricinusit dhe me këtë mase flokët lyhen një here ne jave, pritet 15 minuta dhe shpërlahen.

Shume thjeshte por me efekt pozitiv.


Fjalet kyqe : keshilla  majdanozi  kunder  zbokthit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Speca te ferguar me gjizë
Makarona (pasta) me perime te ndryeshme
Speca jeshil turshi me gjiz