Lexo se çfarë ndodh me Coca Cola ; është për t'u habitur!
Lexo se çfarë ndodh me Coca Cola ; është për t'u habitur!

Lexo se çfarë ndodh me Coca Cola ; është për t'u habitur!

Kuzhint.com

Nese veproni siq shkruan me poshte kjo është shume interesante dhe me siguri shumë prej jush do të thoni në fakt se përdorimi i Coca Coles eshte vetem nje pije por besoni se me siguri perdorimi në këtë mënyrësi me poshte do të ndryshojë shumë, edhe për të mirë sidomos ne flokët tuaj.

Sigurisht, ata që guxojnë të vënë Coke në flokë? Pak, sepse pija më e shitur në botë është mjaft ngjitës, vetëm mendimi i vënë mbi floket ne kokën e e juaj, tashmë zgjidh nyjet qe ja bere tek fijet e flokeve.

Në fakt ju duhet të përpiqeni për ta bërë këtë.

Pse;. sepse Coca Cola ndriçon edhe flokët dhe gjithashtu mund të fshihet dëmi një ngjyrë të gabuar qe keni bere me pare.

Vetëm qite pijen e Coca Colaes në të gjithë sipërfaqen e flokëve dhe lere të pushoj për gjysmë ore. dhe ju do të vini re ndryshimin menjeher Një tjetër arsye për të vënë kete pije në flokëeshte se ka efekt te mire për të hequr çamçakëz e ngjitur.

Në rast fatkeq që ka më shumë se një çamçakëz në flokët tuaj, mos e preni floket fare.

Ju vetëm derdh Coca Cola në atë zonë, le të ulen disa minuta dhe pastaj fillon rrëshqitja e gome nga floku.


Fjalet kyqe : keshilla  lexo  qfare  ndodh  coca  cola  eshte  habitur  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kek me brusnica
Kollepite me gjize nga tegatuajm
Kurorë me kanellë