LETËR ÇDO PRINDI
LETËR ÇDO PRINDI

LETËR ÇDO PRINDI

Kuzhint.com

- Fëmiu yt gënjen shumë, sepse ti e llogaritë ashpër. - Fëmiu yt nuk ka besim në vete, sepse ti nuk e inkurajon. - Fëmiu yt flet dobët, sepse ti nuk komunikon shpesh me të. - Fëmiu yt vjedh, sepse ti nuk e ke edukuar të japë dhe shpenzojë. - Fëmiu yt frikacak, sepse ti e mbronë atë. - Fëmiu yt nuk respekton të tjerët, sepse ti nuk ulë zërin me atë. - Fëmiu yt qëndron i nervozuar çdo herë, sepse ti nuk e lavdëron. - Fëmiu yt është koprrac, sepse ti nuk e ndihmon. - Fëmiu yt është i dhunshëm me të tjerët, sepse ti e keqtrajton. -Fëmiu yt xhelozon, sepse ti e neglizhon. - Fëmiu yt të pengon, sepse ti nuk e puthë e përqafon. - Fëmiu yt nuk të dëgjon, sepse ti shpesh nga ai kërkon. - Fëmiu yt rri i mbyllur, sepse ti je i nxënë. - Fëmiu yt shpeshëherë sillet se me qenë ‘prindi yt’, sepse gjyshi i tij nuk respektohet nga ti. - Fëmiu yt është egoist, sepse ti altruizmin e shprehë me të tjerët dhe jo me atë. - Fëmiu yt nuk lexon, sepse ti i servon lojëra kompjuterike. Prindër, bëni kujdes se si silleni me fëmijët.

Ata i keni amanet.


Fjalet kyqe : keshilla  leter  prindi  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Role  me  oblland
Pogaçe të vogla me djathë nga ne
Embelsir me djathë  ose gjize te embel