Lëngu i Aronisë
Lëngu i Aronisë

Lëngu i Aronisë

Kuzhint.com

Times; font-size: 16px;" data-fr-verified="true">Lëngu i Aronisë përgatitet nga shtrydhja e frutave të pjekura të Aronisë.

Qëtë përfitohet gjysëm litre lëng, duhet të shtrydhen rreth 1830 kokrra frutetë Aronisë apo rreth 1, 8 kg fruta.

Lëngu është pasterizuar butësisht, pashtimin e ujit, sheqerit, ngjyruesve, konservuesve dhe aromatizuesve.

Igjithi është natyral 100%.

Rekomandohet që të merret në mëngjes përparaushqimit 0, 3-0, 5 DL.

Lengu i Aronisë, i njohur për vetitë e tij shëruese, është vërtetë një thesari elementëve mineralë, vitaminave dhe substancave biologjikisht të vlefshmedhe me efekte antioksiduese.


Fjalet kyqe : keshilla  lengu  aronise  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Stek mishi e pjekur
Krofne ne furre
Petulla me banane