Kundër astmës me gjethe fiku
Kundër astmës me gjethe fiku

Kundër astmës me gjethe fiku

Kuzhint.com

Gjethet e njoma të fikut kanë veti terapeutike shumë të mira kundër sëmundjes së astmës(astmë: sëmundje e karakterizuar nga vështirësi në frymëmarrje. ) Në këto raste:Merren 1-2 gjethe të freskëta dhe zihen në 200 ml. ujë gjersa të mbetet gjysma esasisë së ujit.

Lëngu i fituar pihet në darkë para gjumit, ose në mëngjes esëll.


Fjalet kyqe : keshilla  kunder  astmes  gjethe  fiku  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Toptha Rafaello te ndryshme nga tegatuajm
Kifle  te shpejta me djathe
Speca te mbushur me vezë