Kjo është shtatezëna që ka ngrëni sapun
Kjo është shtatezëna që ka ngrëni sapun

Kjo është shtatezëna që ka ngrëni sapun

Kuzhint.com

Secila nënë e ka një histori, se si ka kaluar gjatë shtatzënësisë - disa që hanë vetëm mish pule, të tjera të fiksuara në ullinj, apo pjeshka.

Jess Gayfort nuk ndalon së ngrëni sapun.

Gruaja nga Bristoli britanik, ka ndjerë një nevojë impulsive, që të lëpijë shishen e sapunit Dove pasi e ka bërë këtë, ajo nuk ka ndaluar më.

Tash afro tetë muaj shtatzënë, zonja Gayrot nuk ndalon së ngrëni sapun dhe pastrues të lëngët për duar.

Më erdhi nga askund, e di që është e pështirë, por mua më pëlqen ka thënë ajo lidhur me shprehinë pazakontë.

Rastet e shtatzënave që hanë gjëra të çuditshme si rërë apo ngjyrë janë të shpeshta, mirëpo nuk i bëjnë dëm foshnjës së palindur, transmeton.


Fjalet kyqe : kuriozitete  eshte  shtatzena  mund  ndaloje  ngreni  sapun  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Lexoni se si mund ti shërojmë plagët e këmbëve
Puding me kafe e çokollatë
Rrollad me banane