Kafshohet nga gjarperi ne qendren e lojrave
Kafshohet nga gjarperi ne qendren e lojrave

Kafshohet nga gjarperi ne qendren e lojrave

Kuzhint.com

Nje femije i moshes 2 vjecare A.

Y sot eshte kafshuar nga nje gjarper i dale ne lodrat me topa tek qendra e lojrave per femije, rasti ka ndodhur ne Oklahoma dhe behet e ditur se femija eshte jashte rrezikut per jete pasi qe jane marre masat e menjeher.

Raste te tilla sipas agjensis se lajmeve thuhet te jene edhe me te shpeshta tek kafshimi i femijeve sidomos edhe nga merimangat e rrezikshme pasi qe shume qendra te lodrave jane te vendosura afere depove ushqimore.


Fjalet kyqe : keshilla  kafshohet  gjarperi  qendren  lojrave  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Torte me malina dhe krem kokosi
Llokume em kakao
 ËMBËLSIR  ME PUDING DHE BISKOTA