Ja vrasësi i heshtur i fëmijëve
Ja vrasësi i heshtur i fëmijëve

Ja vrasësi i heshtur i fëmijëve

Kuzhint.com

Çdo vit, qindra fëmijë humbin jetën nga një “vrasës” i heshtur.

Bëhet fjalë për kordonin e grilave.

Kjo video është publikuar nga prindërit e një fëmije, si një paralajmërim për të gjithë botën.

Video shokuese tregon se si fëmija amerikan Gavin Walla ngeci në kordon ndërkohë që po luante.

Për fat prindërit arritën ta shpëtojnë në kohë.

Tani ata thonë se kjo video duhet të shërbejë si paralajmërim.

Që prej vitit 2009, industria e grilave dhe perdeve ka nisur t’i bëjë kordonat më të shkurtër.

Numri i vdekjeve ka njohur ulje, por tragjeditë vazhdojnë.


Fjalet kyqe : keshilla  vrasesi  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kifle shtepije
KURA 1 JAVORE QË ÇHELMON ZORRËN E TRASHË
Si ta gatuajm salcen per >Majonez<