Ja strategjitë për të gatuar pa u lodhur!
Ja strategjitë për të gatuar pa u lodhur!

Ja strategjitë për të gatuar pa u lodhur!

Kuzhint.com

Nëse bën pjesë në grupin tonë “Po sot çfarë të gatuaj?”, ja strategjitë për të gatuar pa u lodhur.

Zgjidh atë që të përshtatet! Kthehesh vonë nga puna dhe nuk ke asgjë gati në frigorifer, atëherë bëj gati diçka të mirë, pa u lodhur shumë që do t’i pëlqejë gjithë familjes. 1- Mendo dhe vendos recetën që do të përgatitësh pa shkuar ende në shtëpi (recetë me pak përbërës, bëj blerjet përpara se të shkosh në shtëpi) 2- Shiko çfarë ke në frigorifer dhe me atë që të gjendet gatuaj diçka 3- Gatuaj receta të shëndetshme me larmi përbërësish ose organizo mbrëmjen e ushqimit të shpejtë të përgatitur në shtëpi.

Vendosni pjatancën e madhe në mes të tavolinës dhe secili zgjedh përbërësit që dëshiron të konsumojë.

Përfshijini edhe fëmijët ndërsa gatuani, për ta do të jetë argëtuese, si një lojë, ndërsa ju i keni përpara syve.

tek: www. living. al


Fjalet kyqe : keshilla  strategjite  gatuar  lodhur  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pilaf me karota dhe salmon
TORTA KIDA
Ushqimet BIO, shtatë truket për t’i njohur