Ja si t’i shpëtoni jetën dikujt që ka pësuar para-infarkt
Ja si t’i shpëtoni jetën dikujt që ka pësuar para-infarkt

Ja si t’i shpëtoni jetën dikujt që ka pësuar para-infarkt

Kuzhint.com

Gjilpërët mund të shpëtojë jetën e pacientit në rast të parainfarktit.

Kjo këshillë është dhënë nga një profesor kinez, i cili thotë se gjithmonë duhet të keni një gjilpërë në shtëpinë tuajKjo është mënyrë e mrekullueshme dhe e pazakontë për të shpëtuar jetën e njeriut që ka pësuar një infarkt.

Kushtojini pak kohë për të lexuar këtë artikull dhe SHPËRNDAJENI sepse kurrë nuk mund ta dini në qoftë se jeta e dikujt mund të varet nga ju.

Kur dikush pëson infarkt, është emergjente të jepet ndihma e parë.

Këto këshilla do t'ju ndihmojnë për të shpëtuar jetën e dikujt!

Ruani qetësinë.

Pavarësisht se ku ndodhet viktima, mos e lëvizni, sepse nëse e lëvizni pacientin, kapilarët mund të plasin, gjë e cila shkakton gjakderdhje në tru!

Nëse keni një shiringë me age do të ishte mirë; përndryshe dhe gjilpëra për qepje do t’ju ndihmojë.

Mbani gjilpërën mbi zjarr (mbi një qiri, shkrepëse, çakmak) në mënyrë që të sterilizohet.

Më pas, përdoreni gjilpërën për të shpuar majat e të 10 gishtave të dorës, vetëm pak milimetra nga thonjtë, në mënyrë që gjaku mund të rrjedhë.

Nëse gjaku nuk fillon të pikojë, shtypni majat e gishtërinjve deri sa të fillojë pikimii gjakut.

Kur të gjithë 10 gishtat fillojnë të rrjedhin gjak prisni disa minuta - do të shihni se viktima do të jetë përsëri në jetë!

Nëse goja e viktimës është e shtrembëruar/paralizuar, bëni masazh tek veshët derisa ata të bëhen të kuq - kështu që gjaku mund të vijë tek ata.

Pastaj shponi me gjilpërë në secilin vesh në pjesën e butë, në mënyrë të bien dy pikat e gjakut të çdo vesh.

Pak minuta më vonë, goja do të kthehet në vendin e vet.

Prisni derisa viktima vijë në gjendjen normale pa asnjë simptomë të pazakontë, pastaj dërgojeni në spital.

Kjo metodë e gjakderdhjes për të shpëtuar jetën është një metodë e mjekësisë tradicionale kineze, dhe zbatimi praktik është 100% efektiv dhe duke e përdorur atë njerëzit mund të mbijetojnë një infarkti.

Njoftoni të afërmit dhe miqtë tuaj sepse kurrë nuk mund ta dini në qoftë se jeta e dikujt mund të varet nga ju.

Përgatiti: BioNatural Shop


Fjalet kyqe : shpetoni  jeten  dikujt  pesuar  para  infarkt  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pse është më mirë të hani prej pjatave më të mëdha
RROLE ME RECEL FIKU
Fileto pule nga tegatuajm