Ja se qfar mund te beni kur gjella e juaj eshte shume  e kripur!
Ja se qfar mund te beni kur gjella e juaj eshte shume e kripur!

Ja se qfar mund te beni kur gjella e juaj eshte shume e kripur!

Kuzhint.com

Në rast se gjella që jeni duke gatuar është shumë e kripur shume dhe se ke iden se qka te beni, ateher hidhet në gjellë lëngu i një gjysme limoni dhe përzjehet. Në rastin e lëngut të mishit apo supës, mund të hidhet edhe një apo dy patate, e cila do të thithë pjesën e tepër të kripës. Mund të përdoret edhe një mënyrë tjetër: hidhet në gjellë një kokër sheqer, që natyrisht nuk e ëmbëlson gjellën


Fjalet kyqe : keshilla  qfar  mund  beni  gjella  juaj  eshte  shume  kripur  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pashaqofte
Torte me banane dhe krem çokolate
Mantia   me pete te gateshme dhe gjize ne tigan