Ja çka të konsumoni për ti shëruar cistat
Ja çka të konsumoni për ti shëruar cistat

Ja çka të konsumoni për ti shëruar cistat

Kuzhint.com

Çdo femër e moshës 20-40 vjeç është përballur me dhimbjet e forta të fundit të barkut, të cilat të alarmojnë për përballjen e nje kisti.

Sigurisht ekzistojnë mjekime të ndryshme mjekësore për ti ekzaminuar ato, por do të çuditeni nga zbulimi i fundit që gjinekologët kanë zbuluar.

Mjekët kanë deklaruar se konsumimi i kivit me gjithë lëkurë ju ndihmon në parandalimin e kisteve. Është mirë që të konsumoni një kokërr esëll në mëngjes dhe një kokërr në darkë.

Krahas kësaj, konsumimi i kivit ju bën mirë edhe për kolitin.


Fjalet kyqe : keshilla  qfare  duhet  konsumoni  sulmuar  kistet  vezore  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

KUJDES!!!! Infeksioni i veshve pasoje e vdekjes se shume femijeve....
Sendviç me vezë
Tatli  me forma