Ja çfarë hame dhe çfarë pim
Ja çfarë hame dhe çfarë pim

Ja çfarë hame dhe çfarë pim

Kuzhint.com

Çdoherë duhet të dini se çfarë hani dhe pini – sidomos se sa i bukur është ushqimi që konsumoni derisa ai ndodhet në natyrë.

Këto fruta, perime dhe erëza që po i prezantojmë sot, mund të jenë të preferuarat tuaja – dhe jemi të sigurt se, nuk e keni as më të voglën ide se si duken shumica prej tyre si bimë në natyrë.

Do të përpiqemi t’ju ndihmojmë, që të ndjeheni të shëndetshëm, të mençur dhe krenar me atë se çfarë konsumoni në tryezën tuaj. Është e mahnitshme të shohësh se shqemja e vogël është një bimë gjigante në natyrë.

Hurmë (japoneze), lakër e kuqe (Bruseli), bimë e çajit


Fjalet kyqe : keshilla  qfare  hame  foto  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Revani me kosë
Orizi ngjyrë kafe më i shëndetshëm
Pastice me kos, veze e djathe