Ja çfarë duhet të konsumoni për të sulmuar cistet në vezore
Ja çfarë duhet të konsumoni për të sulmuar cistet në vezore

Ja çfarë duhet të konsumoni për të sulmuar cistet në vezore

Kuzhint.com

Çdo femër e moshës 20-40 vjeç është përballur me dhimbjet e forta të fundit të barkut, të cilat të alarmojnë për përballjen e nje kisti.

Sigurisht ekzistojnë mjekime të ndryshme mjekësore për ti ekzaminuar ato, por do të çuditeni nga zbulimi i fundit që gjinekologët kanë zbuluar.

Mjekët kanë deklaruar se konsumimi i kivit me gjithë lëkurë ju ndihmon në parandalimin e kisteve. Është mirë që të konsumoni një kokërr esëll në mëngjes dhe një kokërr në darkë. Krahas kësaj, konsumimi i kivit ju bën mirë edhe për kolitin.


Fjalet kyqe : keshilla  qfare  duhet  konsumoni  sulmuar  kistet  vezore  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Supë me lakra  brukseli dhe patate
Embelsir me mak
 KOKTEL ME KIVI PËR HUMBJEN NË PESH