Ilaçi për Kancer ështe gjetur para 65 vitëve! Njerzia akoma nuk e besojne
Ilaçi për Kancer ështe gjetur para 65 vitëve! Njerzia akoma nuk e besojne

Ilaçi për Kancer ështe gjetur para 65 vitëve! Njerzia akoma nuk e besojne

Kuzhint.com

Me rritjen e dozës së vitamines B17 nëtrup,

Kanceri zvogëlohet dhe shancat për shërim të plotë janë të mëdha….

Vitamina B17 për herë të parë është përdorur si ilaç kundër kancerit nëfillim të vitit 1950 prej Ernst T.

Krebs.

Teoria për trajtimin e kancerit mendihmen e përdorimit të vitamines B17 bazohet në faktin se sipas Krebs, kanceri është një sëmundje që shkaktohet nga pamjaftueshmeria e vitaminaveesenciale dhe minerale në trup.

Fakt është që njeriu modern nga civilizimi perëndimor është më i ekspozuarndaj kancerit sesa kulturat primitive.

Fisi Hunza është fis i vjetër nëPakistanin verior, anëtarët e të cilit jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk dinëasgjë për kancerin.

Sekreti i këtyre njerëzve qëndron në vitaminën B17.

Njerëzit e fisitkonsumojnë 250 – 3000 miligram vitaminë B17 në ditë.

Pasuria në fisin Hunzamatet me sasinë e drunjve të kajsisë.

Ai i cili ka më shumë trungje të këtijdruri, konsiderohet si më i pasur, sepse farat e thata të kajsisë janë ushqimi veçantë që përmban vitaminën B17.

Mbrojtësit e industrisë së kancerit janë kundërshtarët më të mëdhenj të këtijbari natyral kundër sëmundjes.

Ernst T.

Krebs (1912-1996) është njëri ngapakica e mjekëve që e përdorin vitaminën B17 gjatë trajtimit të pacientëve tëtyre.

Ai ka zbatuar dhe hulumtime detajore për ndikimin e vitaminës mbipacientët e sëmurë nga kanceri dhe ka mbledhur mjaft dëshmi për promovimin esaj si shërim për kancerin.

Doktor Krebsi ka qenë i shpallur si tradhtar nga ana e ekspertëve prestigjoztë mjekësisë të cilët laetrilin e kanë shpallur si mashtrimin më të poshtërdhe të sofistikuar në historinë e mjekësisë.

Vitamina B17 gjendet në farat ekajsisë, por edhe në mel.

Përveç kësaj, të pasura me laetril janë edhemjedhërat e kuqe dhe manaferrat.

Krebsi, deri në vdekjen e tij në vitin 1996 argumentoi se Me rritjen edozës së vitamines B17 sëmundja e kancerit do të reduktohet me 100%.

Tani ju e dini sekretin, konsumoni me shume fara kajsie sepse ato përmbajnëpërqendrimin më të lartë të vitaminës B17 dhe shancat për shërim të plotëjanë të mëdha….


Fjalet kyqe : keshilla  ilaqi  kancer  eshte  gjetur  para  viteve  njerzia  akoma  besojne  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pashaqofte
Pogaqe me susam
Toptha me shije të ëmbël