Hudhra parandalon kancerin
Hudhra parandalon kancerin

Hudhra parandalon kancerin

Kuzhint.com

Shkencëtarët amerikanë thonë se konsumimi më i shpeshtë i hudhrës çon deri te dobësimi i proceseve të cilat janë të lidhura me zhvillimin e kancerit. Hulumtimet nga Ohio State University kanë pohuar se konsumimi i shtuar i hudhrës në organizëm lidhet me gjasa më të pakta për shndërrimin e nitrateve nga disa llojeve të ushqimit dhe nga uji i kontaminuar në lidhje kimike të cilat mund të sjellin zhvillimin e kancerit. Revista shkencore Analytical Biochemistry ka shkruar se efekti pozitiv i hudhrës në parandalimin e këtyre proceseve mund të shihet edhe duke testuar urinën


Fjalet kyqe : keshilla  hudhra  parandalon  kancerin  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Lëngu i Aronisë
Omletë me file pule
Pite e kallamojt gatuar nga tegatuajm