Gjen gjarpër në shishen e ujit mineral (Foto)
Gjen gjarpër në shishen e ujit mineral (Foto)

Gjen gjarpër në shishen e ujit mineral (Foto)

Kuzhint.com

Një gjarpër i vogël u gjet në një shishe të mbyllur të ujit mineral dhe iu shërbye hiq më pak se ministrit indian të shëndetësisë.

JP Nadda, ku qeveria ishte duke mbajtur një takim.

Shishja që përmbante zvarranikun e vogël u zbulua nga një mjek që alarmoi personelin të cilët më pas e larguan atë me të gjitha shishet e tjera për siguri.

Se si hyri gjarpri në shishe mbetet e panjohur (edhe pse pronari i kompanisë të ujit e ka etiketuar këtë rast si një komplot), por gjarpri i vogël nuk mendohet të jetë një specie ujore.


Fjalet kyqe : keshilla  gjen  gjarper  shishen  ujit  mineral  foto  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Salate me patet dhe djathe feta
Patate  si paragjellë
Krofne ne furr