Gërvisht letrën e shishes së ketchup-it, por ajo që gjen është befasue
Gërvisht letrën e shishes së ketchup-it, por ajo që gjen është befasue

Gërvisht letrën e shishes së ketchup-it, por ajo që gjen është befasue

Kuzhint.com

Një burrë gërvishti letrën e një shisheje ketchupi Heinz për të parë se çfarë do të fitonte, por ajo që gjeti ishte befasuese.

Zakonisht aty mund të gjesh dhurata apo të fitosh pikë, por ky klient gjeti diçka tjetër.

Ai gjeti një kod të cilin kur e futi në internet doli një faqe e madhe porno.

Kompania kërkoi menëjherë falje duke thënë se bëhet fjalë për një gabim në shtypje.

Ndërkaq faqja porno i ofroi këtij klienti një vit abonim falas për reklamën e bërë.


Fjalet kyqe : kuriozitete  gervisht  letren  shishes  ketchup  gjen  eshte  befasue  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Torte me Kokos dhe Lajthi
Embelsir me  krem djathi(mascarpone),
Makarona me sos mishi