Farat e lirit  si perbers dhe veqorit e tij?
Farat e lirit si perbers dhe veqorit e tij?

Farat e lirit si perbers dhe veqorit e tij?

Kuzhint.com

A E DINI SE?

Liri është shumë i përshtatshëm si ushqim për personat të cilëve nuk ju pëlqen të hanë peshq dhe në këtë mënyrë i përmbushin nevojat për omega-3.

Farat e lirit janë të përshtatshme edhe për kontrollin e peshës së trupit pasi që shtypin ndjenjën e urisë.

Këto fara mundësojnë edhe funksionimin e drejtë të zorrëve dhe sistemit të tretjes.

Përqindja e lartë e vitaminës B12 bënë që farat e lirit të kenë vlerë të lartë ushqyese.

Në saje të këtyre veçorive është i përshtatshëm për personat të cilët nuk konsumojnë mish.


Fjalet kyqe : llojet  perbersve  farat  lirit  perbers  veqorit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Revani e shijshme
Torte me gjizë, kungull misiri dhe arra
Llumi i kafes turke: enkas për bukurin dhe shtëpin