Farat e lirit si përbërs si dhe veqorit e tyre
Farat e lirit si përbërs si dhe veqorit e tyre

Farat e lirit si përbërs si dhe veqorit e tyre

Kuzhint.com

A E DINI SE?

Liri është shumë i përshtatshëm si ushqim për personat të cilëve nuk ju pëlqen të hanë peshq dhe në këtë mënyrë i përmbushin nevojat për omega-3.

Farat e lirit janë të përshtatshme edhe për kontrollin e peshës së trupit pasi që shtypin ndjenjën e urisë.

Këto fara mundësojnë edhe funksionimin e drejtë të zorrëve dhe sistemit të tretjes.

Përqindja e lartë e vitaminës B12 bënë që farat e lirit të kenë vlerë të lartë ushqyese.

Në saje të këtyre veçorive është i përshtatshëm për personat të cilët nuk konsumojnë mish.


Fjalet kyqe : llojet  perbersve  farat  lirit  perbers  veqorit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Biskota me kokos nga Besnik Sadije Junuzi
Tav me qofte ne furre
Biskota shumë të shijshme (shtrudle)