Fëmija është ashtu siç ushqehet nëna (foto)
Fëmija është ashtu siç ushqehet nëna (foto)

Fëmija është ashtu siç ushqehet nëna (foto)

Kuzhint.com

Një kampanjë e re shqetësuese i tërheq vërejtjen femrave të cilat janë në pritje të fëmijëve të tyre rreth efekteve që mund të ketë ushqyerja e tyre tek fëmija i palindur.

Kjo kampanjë paraqet disa femra duke ushqyer fëmijët e tyre të posalindur me gji ndërkohë që, në gjirin e tyre janë vizatuar ushqimet që konsiderohen jo të shëndetshme siç janë hamburgerët dhe pijet e gazuara.

Kjo reklamë alarmuese e krijuar për Shoqërinë Pediatrike të Brazilit, krahas fotografive të nënave duke ushqyer fëmijët e tyre jep edhe një mesazh ku thuhet: Fëmija yt është ashtu siç ushqehesh ti e cila mund të përkthehet edhe si Fëmija yt han atë që han ti.

Reklama është një rikujtim për të gjitha nënat e reja se si mund të dëmtojnë foshnjat e tyre duke u ushqyer keq.


Fjalet kyqe : keshilla  femija  eshte  ashtu  ushqehesh  foto  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Pogaqe rrethore
Torte me kokos dhe griz,me shije te kakaos
KURKUMA, ILAÇI QË I SHËRON TË GJITHA…