Dieta me patate dhe jogurt
Dieta me patate dhe jogurt

Dieta me patate dhe jogurt

Kuzhint.com

Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram.

Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe jogurt me masë të vogël yndyre.

Meyra e të ushqyerit:

Dita e pare ;

Mëngjesi: 1 patate e zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt

Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë ;

Mëngjesi: 1 gotë jogurt

Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt

Darka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Dita e tretë ;

Mëngjesi: 1 patate të zier pa kryp

Dreka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Darka: 1 gotë jogurt.


Fjalet kyqe : keshilla  dieta  patate  jogurt  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

 Shurupë (pije)nga ftoni
Sallat me patate
Një dietë që shpejt djeg kalori