Bukë thekre, për të rënë në peshë
Bukë thekre, për të rënë në peshë

Bukë thekre, për të rënë në peshë

Kuzhint.com

Konsumimi i bukës ose produkteve të tjera me bazë thekre mund të jenë mjaft të ndihmës për të kontrolluar peshën.

Nutricientët thonë se thekra rrit ndjenjën e të ngopurit dhe ul sasinë e ushqimit të konsumuar gjatë ditës.

Megjithëse ende nuk është e qartë se si ndodh kjo, studimet qartas kanë zbuluar se lëndët ushqyese përbërëse të thekrës shkaktojnë një ngopje shumë më të madhe se drithërat tjera, për shembull gruri.

Edhe pse janë të nevojshme edhe studime shtesë, ky zbulim do të mund të jetë një armë shumë e mirë në luftën kundër trashësisë, thonë studiuesit.


Fjalet kyqe : keshilla  buke  thekre  rene  peshe  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Dieta vegjetariane kundër shtypjes së lartë të gjakut?
Buk shtepije
Rolle orizi me djathë dhe pershut