Arsyet se përse ju zgjoheni kohë pas kohë natën
Arsyet se përse ju zgjoheni kohë pas kohë natën

Arsyet se përse ju zgjoheni kohë pas kohë natën

Kuzhint.com

Nëse ju zgjoheni çdo natë në të njejtën kohë kjo do të thotë se energjia juaj trupore është bllokuar ose është duke funksionuar keq dhe kjo prish ekuilibrin dhe cilkin nepërmjet të cilit organet marrin energjinë e nevojshme.

Këtu është një listë e kohës dhe të organeve të cilat janë të lidhura me atë kohë që në fakt na dërgojnë mesazhe mjaft të rëndësishme qofshin ato emocionale e shpirtërore ose të shëndetit fizik.

Në mes orës 23 dhe 1 të natës:

Kjo ndodh në të shumtën e rasteve për shkak të pakënaqësisë së përjetuar gjatë ditës.

Në këtë rast energjia është shumë aktive duke menduar të akumulohet mjaftueshëm dhe të jetë e gatshme që ditën tjetër të jeni gati të përballeni me sfidat dhe të jenë më i lumtur.

Në mes orës 1dhe 3 të mëngjesit:

Kjo është një kohë vendimtare për detoksifikimin dhe rinovimin e proceseve trupore ku bëhet lirimi i toksinave dhe freskimi i gjakut.

Përveç procesit fizik zgjimi gjatë kësaj kohe është normalisht tregues i zemërimit, frustrimit dhe emocioneve negative në tërësi.

Në mes orës 3 dhe 5 të mëngjesit:

Kjo është koha kur mushkëritë tuaja janë në punë duke e mbushur gjithë trupin me oksigjen në masë të madhe andaj duhet të siguroheni që dhoma të jetë e ngrohtë për të ndihmuar lehtësimin e funksioneve trupore.

Në qoftë se zgjoheni gjatë kësaj kohe duhet të provoni ushtrimet e frymëmarrjes.

Në mes orës 5 dhe 7 të mëngjesit

Të gjitha toksinat tani më janë duke u liruar nga sistemi.

Zorra është shumë aktive gjatë kësaj kohe, andaj një dietë e varfër mund të ndikojë që të zgjoheni në këtë orë.


Fjalet kyqe : keshilla  arsyet  perse  zgjoheni  kohe  naten  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Maskë me tranguj për lëkuren e fytyrës dhe sy
Ja heronjtë e rritjes së shijes
Torte e shpejt me çokolate pa ve