Çka është  kfasaci si produk
Çka është kfasaci si produk

Çka është kfasaci si produk

Kuzhint.com

Pluhuri dhe brumi siq njihet me emrin kfasac(maja buke) tharm buke etj qe shihet ne foto eshte kfasaci dy lloje qe mund ta gjeni ne qdo market dhe mund ta perdorni ne qdo gatim qe eshte i nevojshem si perberes.

Blihet edhe ne kete menyre te paketuar si ne foton lart.

Perdoret për të gjitha gatimet që i bejm ne kuzhin nga mielli.


Fjalet kyqe : llojet  perbersve  eshte  kfasaci  maja  buke  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

>Tiramisu<
Rafaelo prej patateve
Pulë e stilit “Cordon bleu”