A thua qka na tregojn keto vija ne dore
A thua qka na tregojn keto vija ne dore

A thua qka na tregojn keto vija ne dore

Kuzhint.com

Në pjesën midis pëllëmbës së dorës dhe pjesës tjetër të parakrahut krijohen disa vija horizontale të lakuara, të cilat njihen si vijat byzylyk.

Lexuesit e fatit i shohin ato si tregues që flasin për jetëgjatësinë, shëndetin dhe suksesin në jetë.

Numri i tyre tregon për jetëgjatësinë tuaj, dhe zakonisht njerëzit kanë 2 vija të tilla, e disa të tjerë kanë tre, ndërsa 4 vija shihet rrallëherë të disa persona.

Lexuesit e fatit thonë se një vijë tregon 28 deri 35 vite jetë, vija e dytë 46 deri në 56 vite, dhe vija e tretë flet për jetëgjatësi mbi 85 vjeç.

Nëse vija e parë është e gjatë dhe pa ndërprerje tregon për një shëndet të mirë, e nëse është e formuar keq dhe dallohet me vështirësi, atëherë tregon për probleme shëndetësore.

Nëse kjo vijë është e shkëputur mund të sinjalizojë për probleme gjinekologjike të fermat, ndërsa të meshkujt probleme me prostatën.

Ndërsa vija e dytë tregon për karrierën dhe pasurinë.

Sa më e qartë të shfaqet ajo, aq më shumë fjet për një jetë të mirë dhe sukses në karrierë.

Pushteti i personit dhe fakti nëse është apo jo influencues, përshkruhet në vijën e tretë të dorës.

Nëse ajo është e drejtë dhe pa ndërprerje, flet për një person plot pushtet.


Fjalet kyqe : keshilla  thua  tregojn  keteo  viza  dore  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Challah
Torte e gatuar në tigan
Trileqe nga Lumturije Demiri