1 mollë + 1 mollë + 1 mollë = 4 mollë Ja sepse!
1 mollë + 1 mollë + 1 mollë = 4 mollë Ja sepse!

1 mollë + 1 mollë + 1 mollë = 4 mollë Ja sepse!

Kuzhint.com

Mësuesja e pyeti nxënësine klasës se parë: Nese të jap një mollë, dhe një mollë, dhe një mollë, samollë do të kesh ti ?Nxënësi u përgjigj me vëndosmeri: do ti kem 4 molla mësuese.

Mësuesja e përseriti edhe një herë pyetjën, duke mënduar se nxënësi nuk e kandegjuar mirë.

Nxënësi u mendua pakëz pastaj numëroi më gishtat e tij të vegjël duke menduarnë përgjigje tjetër, mirëpo ai prap u përgjigj me zë pakëz me të vogël:Katër.

Mësuesja dukej e dëshperuar, mirëpo ajo nuk u dorëzua, kësaj radhe ajo epyeti për Portokall, ajo i tha: nese unë të jap një portokall, dhe njëportokall, dhe një portokaaall, sa portokalla do te kesh?Nxënësi përgjigjët me shpejtësi: do ti kem Tre portokalla mësuese.

Pastaj mësuesja mori guximin dhe u kthye tek pyetja e parë, duke e pyetur përmollat, ai përseri u përgjigj, se unë do të kem katër molla.

Këtë herë Mësuesja e humbi durimin dhe i bërtiti atij në fytyrë: Ku ështëdallimi, përse më thua katër molla? Atëherë nxënësi përgjigjet me zë tëfrikësuar dhe me lot ne sy: sepse unë e kam edhe një mollë në cantën timemesuese…Urtësia: Nese dikush të jep përgjigje që nuk e pritni, mos e gjykoni atë menguti duke thënë se ajo është përgjigje e gabuar, sepse ndoshta ai e sheh atënga një kënd që ti nuk e ke paramenduar.

Prandaj duhet të ndegjoni mirë që tëkuptoni, dhe jo të krijoni përshtypje të gabuar që nga fillimi.


Fjalet kyqe : keshilla  molle  sepse  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Revani greke
Gjoks pule me speca te ndryshem
Kifle te prera